Lisäansio, lisätulo tai uusi ammatti

Toimimme yhteistyössä ja edustamme itsenäisesti Saksalaisen LR Health & Beauty yrityksen tuotteita ja toimintaa. LR Health & Beauty valittiin vuoden 2015 parhaaksi Eurooppalaiseksi suoramyyntiyritykseksi. Yritys on 33 vuotta vanha, hyvämainen saksalaisyritys, joka on alansa suurimpia Euroopassa. Suomessa aktiivista ja menestyksellistä toimintaa on jo yli 20 vuotta. Pohjoismaiden konttori on toiminut Suomessa jo 20 vuotta. Voit toimia useilla  eri tavoilla riippuen omasta elämäntilanteestasi. Voit toimia myös sivutoimisena suosittelijana js saada ansioita.  

Aloita uusi työ, ura tai tee itsellesi merkittäviä lisäansioita riskittömästi yhteistyössä yrityksen kanssa, jolla on hyvä maine ja paljon hyviä arvoja sekä tunnetut, laadukkaat saksalaiset tuotteet. Tarjoamme myös yrittäjille riskittömästi mahdollisuuden saada lisäarvoa ja lisäansioita oman ydinliiketoiminnan lisäksi. Mahdolista toimia useilla eri tavoilla riippuen sinun elämäntilanteestasi.

Etsimme positiiviseen joukkoomme lisää henkilöitä eri puolilta Suomea. Organisaatiossamme saat säännöllistä ilmaista koulutusta tuotteisiin ja alaan, joten mitään pohjakoulutusta emme vaadi. Voit toimia yksityishenkilönä tai yrittäjänä. Korkealaatuiset, useilla palkinnoilla palkitut ja patentoidut saksalaiset tuotteet ovat tae kysynnän kasvulle jatkossakin.

Et tarvitse kalliita investointeja tai myyntivarastoa. Saat nykyaikaiset sähköiset ja logistiset palvelut sekä laadukkaan myynnin tukimateriaalin. Aktiivisille mahdollisuus saada auto-ohjelmamme kautta auto käyttöön ilman käsirahaa ja etumaksuja.

Tarjoamme myös valmiin verkkokaupan, joka on täynnä laadukkaita saksalaisia tuotteita. Kaikki tämä vain 4 €/kk, 48 € vuosiTuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille Saksasta, ilman välikäsiä. Siitä huolimatta sinulle maksetaan myyntikate rahana tilillesi.  Saksalaiset sertifioidut laatutuotteet, sisällöt, konsepti, logistiikka, sivustot ja verkkokauppa, kaikki samassa ja valmiina sinulle räätälöitynä. TÄYTÄ VIEREINEN YHTEYDENOTTOLOMAKE JOS OLET KIINNOSTUNUT.

Katso verkkokauppaesittely alla

Sinun tarvitsee vain aloittaa saatuasi omat ostotunnukset näin: Valikoi tuotteita voimassa olevista kuvastoista 89 € edestä nettohinnalla, 30-35 % edullisemmin kuin kuvastojen hinnat nähdäksesi ja kokeaksesi itse tuotteiden korkean laadun. Sen jälkeen teemme yhdessä sinulle oman tällaisen sivuston joka kääntyy halutessasi automaattisesti 23 kielelle. Sivustolla on myös verkkokauppa. Lisäksi saat myös oman painonhallinta sivuston verkkokauppoineen ilman lisäkustannuksia. Verkkokaupan vuotuiset kustannukset ovat vain 48 euroa. Ota heti yhteyttä ja täytä viereinen lomake!

Sinä saat meidän organisaatiossa ilmaiseksi käyttöösi seuraavat tukitoimenpiteet: Suoria ja nauhoitettuja luentoja tuotteista ja niiden vaikutuksista. Kirjallisia oppaita ja dokumenttejä. Ilmaiset netti ja webinaari koulutukset livenä ja nauhoitteena omalta kotikoneeltasi. Lisäksi sellaisia etuja ettemme voi tässä kertoa sinulle joten soita ja ota yhteyttä.

Katso tästä millaisen valmiin oman verkkokaupan saat käyttöösi. 

Ota rohkeasti yhteyttä! Tule ilmaiseen noin 15 minuuttia kestävään netti infoon kuulemaan lisää.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!