Lisäansio, lisätulo tai uusi ammatti

Aloita uusi työ, ura tai tee itsellesi merkittäviä lisäansioita riskittömästi yhteistyössä yrityksen kanssa, jolla on hyvä maine ja paljon hyviä arvoja sekä tunnetut, laadukkaat saksalaiset tuotteet. Tarjoamme myös yrittäjille riskittömästi mahdollisuuden saada lisäarvoa ja lisäansioita oman ydinliiketoiminnan lisäksi. Mahdolista toimia useilla eri tavoilla riippuen sinun elämäntilanteestasi.

Etsimme positiiviseen joukkoomme lisää henkilöitä eri puolilta Suomea. Organisaatiossamme saat säännöllistä ilmaista koulutusta tuotteisiin ja alaan, joten mitään pohjakoulutusta emme vaadi. Voit toimia yksityishenkilönä tai yrittäjänä. Korkealaatuiset, useilla palkinnoilla palkitut ja patentoidut saksalaiset tuotteet ovat tae kysynnän kasvulle jatkossakin.

Et tarvitse kalliita investointeja tai myyntivarastoa. Saat nykyaikaiset sähköiset ja logistiset palvelut sekä laadukkaan myynnin tukimateriaalin. Aktiivisille mahdollisuus saada auto-ohjelmamme kautta auto käyttöön ilman käsirahaa ja etumaksuja.

Tarjoamme valmiin, ilmaisen nettisivuston joka sisältää myös täydellisen verkkokaupan. Kaikki tämä ILMAISEKSITuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille Saksasta, ilman välikäsiä. Siitä huolimatta sinulle maksetaan myyntikate rahana tilillesi.  Saksalaiset sertifioidut laatutuotteet, sisällöt, konsepti, logistiikka, sivustot ja verkkokauppa, kaikki samassa ja valmiina sinulle räätälöitynä. TÄYTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE JOS OLET KIINNOSTUNUT.

Sinä saat meidän organisaatiossa ilmaiseksi käyttöösi seuraavat tukitoimenpiteet: Suoria ja nauhoitettuja luentoja tuotteista ja niiden vaikutuksista. Kirjallisia oppaita ja dokumenttejä. Ilmaiset netti ja webinaari koulutukset livenä ja nauhoitteena omalta kotikoneeltasi. Lisäksi sellaisia etuja ettemme voi tässä kertoa sinulle joten soita ja ota yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Tule ilmaiseen noin 15 minuuttia kestävään netti infoon kuulemaan lisää.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!