Kasvo ja vartalonhoitolaite 4 -eri mahdollisuutta tehdä  hoitoja tehokkaasti.

 • Uuden sukupolven ammattimaista ihonhoitoa itselle tai muille.
 • Ammattimaista ihonpuhdistusta pehmeällä harjalla värähtelyteknologialla. Ainutlaatuinen microsilverteknologia takaa hygieenisesti puhtaan harjan.
 • Ihon syväpuhdistava detox peeling kavitaatiokuorinta ultraääniteknologialla kuin kauneushoitolassa. Poistaa ylimääräisen talin, valko ja mustapäät, kuolleet ihosolut.
 • Uudella teknologialla silminnähden vähemmän ryppyjä. Kaksoisvaikutus innovatiivisen ultraääniteknologian ansiosta. Anti-aging buusteri, tehoaineet tunkeutuvat syvemmälle ihokerroksiin. Nopeuttaa kollageenisynteesiä ultraäänimikrohieronnalla ja syvälämmöllä.
 • Vähemmän selluliittiä ultraääniteknologialla, värähtelyn ja kudoshieronnan ansiosta. Kiinteä ja pehmeä iho käsille, vatsalle, pepulle ja reisille. Ultraääni tekee rasvasolut "nestemäisiksi", rentouttaa kollageenisäikeitä. Kiinteämpi sidekudos ilman selluliittia.
 • Hemmotteluhetkiä kotonasi, itselle, ystäville ja tuttaville. Syvän ultraäänilämmön, stimuloivan värähtelyn ja erikoishierontapään ansiosta verenkierto paranee ja saa väsyneet jalat taas kuntoon. 
 • Laadukkaat saksalaiset hoitotuotteet ja voiteet. Voit tehdä 4 -eri hoitomuotoa samalla laitteella. Valitse helposti vaihdettava hoitopää ihosi tarpeiden mukaan. Ei henkilöille joilla on sydämentahdistin.
 • Muuta nyt kotisi rentouttavaksi kauneushoitolaksi!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trendintekijät Oy
Kivenkarintie 32
21180 Livonsaari

Y-tunnus: 15475551
Puh: +358407329949

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trendintekijät Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha