VOITKO SINÄ HYVIN?

Hyvä fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on erittäin tärkeää. Terveys ja oikea ravitsemus on hyvinvoinnin perusedellytys. Me haluamme auttaa sinua ja läheisiäsi voimaan hyvin. Lähtökohtaisesti meidän tulisi hoitaa omaa terveyttämme ennen kuin oireilemme. Terveys on jakuvassa muutoksessa oleva prosessi, johon itse voimme vaikuttaa monin tavoin.

Me olemme nykyään sairaampia ja huonovointisempia kuin koskaan ennen. Meidän ruokamme ja ruokavaliomme on laadultaan heikkoa ja ravintoköyhää, syömme puhdistettua teollista ruokaa. Elimistömme on ”täynnä myrkkyjä” ja säilöntäaineita.

Nykyinen, liiaksi käsitelty ja muokattu ravinto ”myrkyttää” meidät sisältäpäin. Johtuen ruokatottumuksistamme ja esim. maaperän köyhtymisestämme elämme tärkeiden ravintoaineiden puutteessa, joka puolestaan aiheuttaa meille pitkällä aikavälillä terveydellisiä ongelmia.

Noin 99 % perimästämme on edelleenkin peräisin 40 00 –50 000 vuoden takaa kivikaudelta. Niitä tärkeitä, välttämättömiä alkuaineita joita et saa tämän päivän ruastasi haluamme tarjota sinulle luonnollisessa, imeytyvässä muodossa.

3 tärkeintä arvoa suomalaisten elämässä on Lännen Median suuren arvokyselyn mukaan tässä järjestyksessä. Perheen ja läheisten hyvinvointi 63 %. Työ, itsensä toteuttaminen 37 %. Oikeudenmukaisuus 35 %.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trendintekijät Oy
Kivenkarintie 32
21180 Livonsaari

Y-tunnus: 15475551
Puh: +358407329949

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trendintekijät Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha