VOITKO SINÄ HYVIN?

Hyvä fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on erittäin tärkeää. Terveys ja oikea ravitsemus on hyvinvoinnin perusedellytys. Me haluamme auttaa sinua ja läheisiäsi voimaan hyvin. Lähtökohtaisesti meidän tulisi hoitaa omaa terveyttämme ennen kuin oireilemme. Terveys on jakuvassa muutoksessa oleva prosessi, johon itse voimme vaikuttaa monin tavoin.

Me olemme nykyään sairaampia ja huonovointisempia kuin koskaan ennen. Meidän ruokamme ja ruokavaliomme on laadultaan heikkoa ja ravintoköyhää, syömme puhdistettua teollista ruokaa. Elimistömme on ”täynnä myrkkyjä” ja säilöntäaineita.

Nykyinen, liiaksi käsitelty ja muokattu ravinto ”myrkyttää” meidät sisältäpäin. Johtuen ruokatottumuksistamme ja esim. maaperän köyhtymisestämme elämme tärkeiden ravintoaineiden puutteessa, joka puolestaan aiheuttaa meille pitkällä aikavälillä terveydellisiä ongelmia.

Noin 99 % perimästämme on edelleenkin peräisin 40 00 –50 000 vuoden takaa kivikaudelta. Niitä tärkeitä, välttämättömiä alkuaineita joita et saa tämän päivän ruastasi haluamme tarjota sinulle luonnollisessa, imeytyvässä muodossa.

3 tärkeintä arvoa suomalaisten elämässä on Lännen Median suuren arvokyselyn mukaan tässä järjestyksessä. Perheen ja läheisten hyvinvointi 63 %. Työ, itsensä toteuttaminen 37 %. Oikeudenmukaisuus 35 %.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!