Suolisto on terveyden moottori ja meidän toiset "aivot"

Suoliston bakteerit auttavat terveyden ylläpitämisessä tai voivat vaikuttavaa sairauden puhkeamiseen. Hoitamalla suolistoaluetta Pro12 tuotteella immuniteetti ja vastustuskyky kohoaa. Arviolta 70 -80 % vastustuskyvystämme perustuu suoliston limakavon toimintaan. Jogurtit sisältävät bakteereja - EIVÄT probiootteja. Vain mikrokapseloitu tuote pääsee ohutsuoleen asti. Pro12 on testivottaja. Katso:

Onko sinulla tai tuttavillasi seuraavanlaisia "ongelmia"? Ummetus = kaikkien sairauksien äiti! Reuma, keliakia, astmaa, allergioita, ruuansulatusongelmia, ihottumaa? Asiantuntijoiden mukaan suurimpia syitä näihin on vääränlainen bakteerikanta. Ratkaisu: PRO12.

  • Ainut tuote maailmassa, jossa on 12 bakteeriviljelmää tuplaten mikrokapseloituna.
  • Yksi kapseli iltaisin, sisältää vähintään yhden miljardin näitä bakteerikantoja.
  • Testivoittaja. Vatsan suolahapot tuhoaa alle tunnissa kaikki maitohappobakteerit ja probiootit jotka eivät ole mikrokapseloituja

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trendintekijät Oy
Kivenkarintie 32
21180 Livonsaari

Y-tunnus: 15475551
Puh: +358407329949

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trendintekijät Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha