Lisäansio, lisätulo tai uusi ammatti

ETÄTYÖ MAHDOLLISUUS KOTOASI KÄSIN

Aloita uusi työ, ura tai tee itsellesi merkittäviä lisäansioita riskittömästi yhteistyössä yrityksen kanssa, jolla on hyvä maine ja paljon hyviä arvoja sekä tunnetut, laadukkaat saksalaiset tuotteet. Tarjoamme myös yrittäjille riskittömästi mahdollisuuden saada lisäarvoa ja lisäansioita oman ydinliiketoiminnan lisäksi. Mahdollista toimia useilla eri tavoilla riippuen sinun elämäntilanteestasi.

Etsimme positiiviseen joukkoomme lisää henkilöitä eri puolilta Suomea. Organisaatiossamme saat säännöllistä ilmaista koulutusta tuotteisiin ja alaan, joten mitään pohjakoulutusta emme vaadi. Voit toimia yksityishenkilönä tai yrittäjänä. Korkealaatuiset, useilla palkinnoilla palkitut ja patentoidut saksalaiset tuotteet ovat tae kysynnän kasvulle jatkossakin.

Et tarvitse kalliita investointeja tai myyntivarastoa. Saat nykyaikaiset sähköiset ja logistiset palvelut sekä laadukkaan myynnin tukimateriaalin. 

Etätyömahdollisuus kotoasi käsin silloin kuin sinulle käy. Myös somen kautta. Tarjoamme valmiin, ilmaisen nettisivuston joka sisältää myös täydellisen verkkokaupan.  Tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille Saksasta, ilman välikäsiä. Sinulle maksetaan myyntikate rahana tilillesi. Saksalaiset sertifioidut laatutuotteet, sisällöt, konsepti, logistiikka, sivustot ja verkkokauppa, kaikki samassa ja valmiina sinulle räätälöitynä. Erinomainen ja helppo uusi tapa toimia on Health Program. Voit myydä myös perinteiseti suoraan tuttavillesi, pitää hyvinvointi iltoja, kutsuja. Olla mukana myyjäisissä ja myyntitapahtumissa. Sinä itse päätät miten teet ja milloin teet itsenäisesti.

TÄYTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE JOS OLET KIINNOSTUNUT.

Sinä saat meidän organisaatiossa ilmaiseksi käyttöösi seuraavat tukitoimenpiteet: Suoria ja nauhoitettuja luentoja tuotteista ja niiden vaikutuksista. Kirjallisia oppaita ja dokumenttejä. Ilmaiset netti ja webinaari koulutukset livenä ja nauhoitteena omalta kotikoneeltasi. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 14Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trendintekijät Oy
Kivenkarintie 32
21180 Livonsaari

Y-tunnus: 15475551
Puh: +358407329949

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trendintekijät Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha